Opi itse pelaamaan pokeria

Pokeri on suosittu korttipeli ja varsinkin sen Texas Hold-Em -versio on saavuttanut huiman suosion niin kaveriporukoissa kuin internet-versionakin. Miten pokerista kiinnostunut sitten oppii pelin salat? Ensimmäinen asia mitä kannattaa tehdä, on luottaa internetin runsaaseen tarjontaan. Googlen ja Wikipedian läpi kahlaamisen jälkeen tai kokonaan sen sijaan suuntaa suoraan sivustolle missä pelin koukerot opetetaan lähes kädestä pitäen. Tässä artikkelissa tarjoilemme pienen kattauksen sivustoja, joilla pokerin salat avautuvat.

Pokerin sääntöihin erikoistuneita sivustoja on roppakaupalla ja aloittelija voi suunnata ensiksi vaikkapa www.pelaa-pokeria.com -sivulle. Sivulta löydät säännöt ja vinkit suurin piirtein jokaiseen mahdolliseen pokeripeliin ja sivustolla luvataan optimistisesti, että oppi menisi päähän jo viidessä minuutissa. Aika kova lupaus mutta lienee mahdollista. Sääntöjen lisäksi sivustolta löytyy pelisuosituksia sekä arvosteluja eri nettipokerisivustoille.

Hieman kevyempi www.pokerinsäännöt.com tarjoaa säännöt selkeissä kategorioissa niin ikään lähestulkoon jokaiseen pokeripeliin. Sivusto on erittäin pelkistetty ja jokainen löytää sieltä helposti oman lempipokerinsa säännöt. Lisäksi sivusto tarjoaa vierailijalle mahdollisuuden esittää kysymyksiä sivuston asiantuntijoille, mikäli säännöissä on jotain epäselvää. Henkilökohtainen tuki onkin sivustolle selkeä valtti muihin vastaaviin verrattuna.

Myös www.nettipokeri.info tarjoaa rautaisannoksen tietoa nimenomaan internetpokerin ystäville. Sivusto vastaa melko lailla muita samankaltaisiaan mutta nettipokeri.info on keskittynyt nimenomaan netissä tapahtuvaan pokerinpelaamiseen.

Mikäli tietokoneen ääressä kökkiminen ei ole se omin tapa oppia pelin hienouksia, niin pokerin salat avautuvat parhaiten pelaamalla. Mene rohkeasti kaveriporukkaan ja kerro olevasi aloitteleva pokerinpelaaja ja saat varmasti rautaisannoksen oppia.