Rahapeliautomaatit

Jokainen täysi-ikäinen (ja alaikäinenkin salaa) on varmaan jossakin elämänsä vaiheessa pelannut rahapeliautomaatteja. Niitä löytyy joka paikasta, kaupoista, ravintoloista ja matkustajalauttojen käytäviltä. On jännittävää kun taskun pohjalta löytyy muutama kolikko ja tipauttamalla sen automaattiin, voikin yhdellä ainoalla kolikolla muuttaa sen vaikka satakertaiseksi.

Historiaa rahapeliautomaateilla on jo yli sata vuotta. Ensimmäinen yksikätinen rosvo otettiin käyttöön Kaliforniassa vuonna 1891 ja siitä tuli valtavan suosittu ja pian niitä alkoi olemaan ympäri maata. Pelillä oli Charles Fey niminen keksijä, ja tässä versiossa hevosenkengillä ja apiloilla koristellut rullat lähtivät pyörimään vetämällä kahvasta ja palkinnoksi sai rahaa.

Mutta miten paljon on näistä ajoista menty eteenpäin. Nykyään suuri osa rahapeliautomaateista toimii kosketusnäytöllä ja vanhat kunnon pajatsotkin alkavat olla jo museoesineitä. Niin ja tietenkin nettipelaaminen on vienyt rahapelien pelaamisen aivan uudelle tasolle. Ei enää taskun pohjalla pyöriviä kolikoita kun pelaaminen hoidetaan sähköisesti verkossa eikä fyysistä kosketusta rahaan enää ole. Tämä ehkä innoittaakin monet pelaamaan yli äyräidensä, vaikka onhan se mahdollista jokaisen pelikoneen kanssa. Onneksi siihenkin on saatavissa apua, jos vaan osaa hakeutua hoitoon ajoissa.

Mutta nettipelaaminen on tätä päivää ja kasinoita löytyy pilvin pimein. Betsson on myös tällä markkinasaralla varteenotettava kilpailija ja hyvä vaihtoehto mikäli haluaa pelata turvallisessa ympäristössä, saada käyttöönsä paljon pelejä ja suomenkielistä asiakaspalvelua. Pelejä voi pelata niin tietokoneen välityksellä ja tänä päivänä myös mobiilipelaaminen alkaa olemaan entistä suositumpaa kun se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Voi vaikka pelailla omalla puhelimella kaupan jonossa tai hammaslääkäriin odotellessa.

Betssonilla on siis paljon erilaisia rahapelejä joista valita suosikkinsa. Tällä hetkellä todella suosittuja ovat niin sanotut videopelit, joissa pelataan kolmesta viiteen kiekolla (voi olla enemmänkin) ja voittolinjojakin on monta kertaa enemmän kuin perinteisimmissä rahapeliautomaateissa. Videopeleissä säädetään panokset ja linjat ym. aivan oman mielialan mukaan ja jännitystä peliin tuovat myös animoidut bonuskierrokset, tuntuu kuin koko peli heräisi eloon. Suosittuja pelejä Betssonilla ovat tällä hetkellä Starburst, South Park, Treasure Island sekä monet muut. Toki niitä perinteisempiäkin kolikkopelejä ilman mitään ylimääräistä hässäkkää on tarjolla niille, jotka tykkäävät hieman yksinkertaisemmista peleistä mutta eivät halua tinkiä grafiikasta ja voitoista.